Novi Sad
22.08.2011.
07:19
Tokom vikenda na Štrandu je boravilo preko 10.000 Novosađana koji su na reci potražili sklonište od vrućine, a bazeni na Spensu i Sajmištu bili su prenatrpani.
  • @Begečka nana

    23.08.2011 17:54
    Kada vidim komentare ove isfrustrirane žene, tri dana nemam sreće. Halo, osmeh na lice, nabaci nešto na sebe ili pod sebe i napred!
  • Uncut

    22.08.2011 20:23
    Backi Petrovac
    E zato cakamo Backi Petrovac, najveci aqua park na Balkanu...svanuce i nama...
  • Sale

    22.08.2011 12:43
    Bazen na spensu
    Bio sam na novom bazenu na spensu. Za 220 din za dnevnu smenu (10-19h) i nije neki. Na ulazu nam kažu da ponesemo stvari sa sobom, da nam ne treba ormarić. Ali, posle vas zaustave zbog obaveznog tuširanja, pa je neophodno da na bazen idete u paru sa nekim koga znate da vam taj čuva stvari dok se vi tuširate! Onda izađete na beton i to je to. Trave nigde, hlada nigde, osim ako ste seli u kafić, gde je jedino dozvoljeno pušenje. Osim brčkavca koji je unutra, napolju ima samo jedan bazen za plivanje čiji je rub opsednut posetiocima koji neće da plivaju nego samo sede da smoče noge.

    Možda se sve ovo nekome sviđa, ali posle Aquapolisa u Segedinu, ovo deluje jadno. Naročito kada se uzme u obzir cena usluge.
  • Begečka nana

    22.08.2011 12:13
    @ Angina Pectoris
    Za jezero u Šašincima ne znam, nisam bila pa ne mogu da sudim.
    Za vikend smo bili i u Vrdniku i u Slankamenu, pa evo i opisa:
    Vrdnik: neuređeno, skrnavo, i iznad svega PRLJAVO. Ni deca nisu htela više da se kupaju kad su iz bazena izašla dlakava, bazen za ispiranje nogu pre ulaska u veliki bazen ne radi, ne radi prelivni sistem u velikom bazenu, pa je voda katastofalno prljava. Po ivicama bazena flora i fauna u neograničenim količinama, trule jabuke svuda okolo pootpadale sa drveća i fermentiraju, kao da ste pored bureta za kominu. Nema ležaljki ni stolica i stolova, osim par drvenih klupa koje su, naravno, zauzete od ranog jutra. Cena ulaznice: 300 dinara i 200 za decu.
    "Akvapark" kod Slankamena: ima sat vremena vožnje od NS-a po lošem do očajnom putu. To nije akvapark, ima par manjih bazena, plitkih, u kojima ne možeš da zamahneš da plivaš a da bar dvoje ne udariš. Ulaznica: 500 Din i 300 za decu. Vikendom je užasna gužva, loša organizacija, skupe ulaznice i cene pića... Lepo je sređeno, ali ... ne vredi tih para i vremena, osim kad nemaš gde, onda probaš i ovo.
    Hajde neka informacija o tom jezeru. Kako se stiže, kakav je put, kakva je voda, šta još ima tamo... Hvala unapred.
  • Angina Pectoris

    22.08.2011 11:27
    Bazen u Vrdniku na samo 20 km od NS-a(preko Rakovca) bih svima preporučio. Ulaznica za ceo dan je 300 RSD-a.

    Jezero u Šatrincima 30-ak km od NS-a preko Venca (Venac->Irig->Neradin->Šatrinci) je takođe fenomenalno rešenje za kupanjac. Ulaz se ne naplaćuje(postoje tuševi).

    Aqua park u Slankamenu je fenomenalan...

    Ponesete i prazne balone za vodu, pa ih usput napunite čistom izvorskom vodom za piće, na nekom od izvora usput i to vam taman kompenzuje gorivo ili ulaznice. Teoretski prođete za Džabe ako izračunate vrednost vodekoju niste platili na izvoru.

    Uživajte i obavezno zalivajte cveće u saksijama i njima je toplo.

  • bns

    22.08.2011 10:15
    A cena?
    Kolika je cena ulaznice za novi bazen na SPENS-u? Ja sam čula 250 din za tri sata, ali nisam proveravala. Da nije preterano? U banji Moraholam ulaz za ceo dan je 6 evra, a ima preko 25 bazena.
  • ZiZu

    22.08.2011 09:43
    Samo se gužvajte na Štrandu u društvu nabildovanih seljačina i njihovih maloletnih cura, ja svoj pivski stomak kvasim na Bećarcu. Tamo nema ni gužve, ni mulja, ni džibera.
  • Begečka nana

    22.08.2011 09:18
    Pa, naravno da su gužve, kad ceo Novi Sad ima 2 bazena (i to jadna) i taj nesrećni Štrand, koji je svake godine sve lošije uređen. Samo Budimpešta ima više bazena nego cela Srbija. Sad su napravili bazen na SPENS-u, i to je dostignuće veka! Jadno!
  • Vlada

    22.08.2011 07:30
    Nije baš sasvim tačno, na Spensu je bilo skroz ok barem do 14h, za posle ne znam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna